Hakkımızda
2009 tarihinde Ankara da Kurulan şirketimiz, 1.200 m2 alana sahip fabrikasıyla toplu yemek, özel yemek, kokteyl ve organizasyon hizmetlerini gerçekleştirmektedir.
Teknolojiyi yakından takip eden yatırımlara önem veren genç ve dinamik yapımız sayesinde Ankara’nın ve Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri olarak sağlıklı ve kaliteli hizmet sunmak ilk hedefimizdir.
Proaktif hizmet anlayışı, son teknoloji geniş makine parkuru ve yetişmiş mutfak personeli fabrika kapasitesini günlük 20.000 kişiye çıkartmayı mümkün kılmaktadır.
Hijyenik, lezzetli ve kaliteli yemekler üretmek,
Proses koşullarının ortaya koyduğu kalite ve ISG ile ilgili tehlikeleri önlemek, riskleri değerlendirmek ve kazaların azaltılması için güvenli çalışma ortamı sağlayarak planlarımızı oluşturmak,
Müşteri odaklı çalışıp müşteri talep ve beklentilerini yasal ve mevzuat şartları doğrultusunda zamanında karşılayarak kaliteli hizmet vermek,
Eğitilmiş ve bilinçlendirilmiş kadro oluşturmak, daima nitelikli personel ve ekipman ile çalışmak ve personelimizin sürekli eğitimini sağlamak,Çalışanlarımızın ve tedarikçilerimizin Kalite Yönetim Sistemimizi benimsemelerini sağlayarak, Kalite Yönetim Sistemi prosedürlerini sürekli iyileştirmek,
Kalite Yönetim Sisteminin gelişen teknolojiye ayak uydurmasını sağlamak ve şartlara uygun gelişimi sağlamak,